О компанији

Погледај још

Производ

Погледај још

и вести

Služba za potpunu inspekciju

Tijekom vašeg svakodnevnog poslovanja, možete se suočiti s različitim situacijama. Možda imate novu mušteriju koju trebate impresionirati iz prvog narudžbe da osigurate svoj posao, Možda imate postojećeg kupca koji postavlja vrlo važnu narudžbu, Možda æeš prvi put raditi s Kineskim dobavljaèem koji je teško upravljati.


Proizvođači SASO i SABER certifikata

Proizvođači SASO i SABER certifikata i lokalna poduzeća (tj. poduzeća koja izvozi u Saudijsku Arabiju.


Zahtjevi za pristup tržištu za Keniju PVOC Certifikata

Proizvođači Kenya PVOC certifikata kažu da Kenya Biro za standarde (KEBS) Počela je provedbu predizvoznog standardnog verifikacijskog sustava (PVoC) 29. rujna 2005. godine.


Inspekcija

Pre-pošiljavanje inspekcija je posebna inspekcija vaše proizvedene robe koja jamči da vaši klijenti dobiju “točno” ono što su naručili . Obično se završni pregled provodi kada je 80% serije pakirano za pošiljku. To je vaša posljednja šansa da se iskupite i izbjegnete sve važne probleme sa vašim klijentom i/ili regulatornim tijelima.


Koja je perspektiva Tanzanije COC Certifikata

Proizvođač potvrde za potvrde Tanzanije vas obavješćuje da izvršni direktor Nacionalnog ureda za standarde Tanzanije (TBS) je izdao službenu potvrdu da ovaj postupak ocjenjivanja sukladnosti (PVOC) može se implementirati i izvršiti.


ISO9001

Uspostavljanje i certifikacija sustava ISO9001 Audit Service dio je rada upravljanja kvalitetom, Dakle, što je specifični proces certificiranja ISO9001 Audit Service?


Kenya PVOC potvrda metoda i inspekcijski vodič

Kenya PVOC Certificate Proizvođači vam kažu da s razvojem svjetske trgovinske suradnje, Kina je uspostavila dobre trgovinske suradnje s mnogim zemljama.


Početna provjera proizvodnje

Aristotelova poznata izreka još uvijek vrijedi nakon tisuća godina. Početna inspekcija proizvodnje temelji se na samoj filozofiji gledanja vaše produkcije na visoko. Nakon toga, početne provjere proizvodnje drže temeljni položaj u sektoru opskrbnog lanca vaših poduzeća. U slučaju da sumnjate u prirodu i svrhu prvobitnih inspekcija proizvodnje, evo odgovora na sva vaša upita.


Погледај још