VIJESTI

ISO9001.

Uspostavljanje i sertifikacija ISO9001 Audit Service sisteme kompanije je dio rada upravljanja kvalifika, Da pa je to je specifični proces certifikacije ISO9001 Audit Service?


Ono je usmjera Tanzanija COC Cerifikata

Proizvođač certifikat Tanzanije COC-a obavijesti vam da izvršni direktor Nacionalne Biro Standarda Tanzanije (TBS) objavio je formalni zvanični dokument za potvrđenje da ova proces procjenu Konformnosti (PVOC) može biti provedni i izvršiti.


Proizvođači SASO i SABER Certificate vodi da razumiju šta je SABER certifikacija.

Proizvođači SASO i SABER Certificača kaže vam da SABER sertifikacija se odnosi na plan procjenu certifikate za ne-Saud i lokalne poduzeća (tj, poduzeća koji izvozju u Saudi Arabiju.


Tanzanija COC-a certifikata

Tanzanije sertifikat se može upoznati kvalifikate Tanzanije.


Zahtjevi pristup tržišna za Kenji PVOC Certificat

Proizvođači Kenia PVOC Certifica kaže vam da Kenji Biro Standarda (KEBS) počeo je implementati predao standardnu verifikaciju (PVoC) 29. septembra 2005. godine.


Proizvođači SASO i SABER certifikat va vodi da razumiju šta se potrebno informacije za certifikat SABER-a

Proizvođači SASO i SABER Certifica kaže vam da možda nije mnogo ljudi čule o SABER-a certifikate. Zapravo, to je elektronski sistem usluga koji izda certifikate o konformiteti proizvoda prema Saudičkim standardima i normima.


Kenija PVOC Certifica metoda i vodstvo inspektacija

Proizvođači Kenija PVOC Certifica kaže vam da sa razvoju trgovinskog saradnja svijeta, Kina je uspostavila dobe veze trgovinske saradne sa mnogim zemljema.


Pune inspektacije službe

Tokom vašeg poslovnih operacija dana, možda se suočava sa različitim situacijama. Možda imate novi mušterija morate impresioniti iz prvog reda da osigure svoj posao, Možda imate postojeći mušterija koji postavlja veoma važnu naredu, Možda je prvi put raditi sa Kinom opskržava teško upravljati.


pogledajte više proizvoda